Mi popločavamo i ozbiljni smo u tome! Sa ponosom možemo istaći da naš tim za popločavanje godišnje ugradi između 30 000m2 i 40 000m2 betnskih ploča širom Crne Gore. Učestvovali smo u izgradnji mnogih šetališta, trgova, stambenih i turističkih naselja i objekata, regionalnih puteva, kao i rekonstrukcijama ulica i parkova, a sve to uz podršku naših renomiranih partnera iz regiona a to su Bossin, Oblak i Beton Lučko sa kojima blisko sarađujemo, odnosno zastupamo. Sam kvalitet proizvoda, precizni, uigrani i uredni majstori, dobra logistika i odabir naših partnera omogućilo je našoj firmi da se uposlimo na raznim kapitalnim projektima poput: Porto NoviLuštica bay, šetališta Sutomora, Jaza i Pržna, Master Kvart, pasarela park Mojkovac, gradska garaža Herceg Novi kao i mnogim drugim .

             Posjedujemo sopstveni uvoz robe, prevoz i svu neophodnu radnu mehanizaciju za iskope, transportovanje i pripremanje terena, takođe i sav profesionalni alat, vakume i instrumente potrebne za izvođenje i ugradnju i najtežih ploča a sve to uz nadzor naših iskusnih građevinskih inženjera iz oblasti niskogradnje.

             Takodje stalni smo podizvođači firmama koje se bave asfaltiranjem i gradnjom puteva i saobraćajnica, poput: CarInvest, Asfalt Beton Gradnja, Đurković, Perošević itd. A to je najčešće ugradnja magistralnih i baštenskih ivičnjaka, kanaleta, izrada šahti i betonskih trotoara, kao i pjesackih i biciklistickih staza od behatona.