Profesionalno se bavimo izradom podova na bazi industrijskih smola, kao što su epoksidni, poliuretanski, hibridni poliuretansko-cementni , mikrocementni podovi I premazi. Posjedujemo savremenu opremu, kvalitetne i iskusne majstore i možemo da odgovorimo  na najsloženije zahtjeve. Materijali koje koristimo su kvalitetni, jednostavni za održavanje, sa područjem primejene u garažama, halama, laboratorijama, indsutrijskim i zdravstvenim objektima, kao I stambenim, poslovnim i izložbenim prostorima. Posjedujemo mašine za toniranje, po RAL i RAL effect karti boja, što nam za razliku od mnogih, daje mogućnost toniranja smole u veoma kratkom roku, zbog čega osim jednobojnih, radimo i dekorativne podove na bazi smola. Takođe i sve neophodne strojeve neophodne za tretiranje i pripremu podloge, poput glodalica, samohodnih brusilica, grindera i ostalog.


        Uvozimo i zastupamo materijale renomiranih proizvođača kao što su Sika, Tikkurila i Neotex, zbog čega sarađujemo sa svjetski prepoznatim investitorima kao što su Luštica Bay, Karisma Hotels & Resorts, Porto Novi, Porto Montenegro i mnogi drugi.

        Takodje posjedujemo i maloprodajni objekat u Podgorici, gdje svi mogu pronaći i kupiti odgovarajuću smolu neophodnu za njihov hobi ili posao poput izrade suvenira, dekrativnih stolova i slično. Tu je i magacinski prostor sa stalnim lagerom smola, što nam omogućava brz početak radova i jednostavnije servisiranje velikih projekata.